Kronospan Mofa
magyar | english | deutsch | italiano
Cégünkről
Termékek
Képgaléria
Minőség
Hírek, újdonságok
Letöltési központ
Karrier
Elérhetőségek
KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
CARB
FSC®
PEFC®
Éves energetikai szakreferensi riport – 2018.

PEFC®

A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. 2011. novemberétől rendelkezik működő PEFC® tanúsítási rendszerrel a Program for the Endorsement of Forest Certification schemes által kiadott PEFC® ST 2002:2010 (2010-11-26) Chain of Custody of Forest Based Products – Requirements alapján. A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. vevőinek ez a tanúsítvány is igazolni fogja, hogy minden – a termékek gyártásánál felhasznált – nyers faanyag PEFC® előírások által ellenőrzöttnek minősül.

  • A PEFC® (az FSC®-hez hasonlóan) szabványokat fejlesztett ki a faalapú termékek gyártásának teljes folyamatára, hogy biztosítsa az állománymegújító erdőgazdálkodást az igazolt és felelősséggel végzett fafelhasználás révén egészen a végső felhasználóhoz való szállításig. A fabeszerzés valamennyi szakaszát, valamint a gyártási folyamatot egy független szervezet ellenőrzi, amely felügyeli a vállalatnál e területen érvényes belső eljárási rendet is.
  • A faipari termékeken a PEFC® címke igazolja a felelősséggel végzett fafelhasználást. Ez a tanúsítvány világszerte elismert a vevők, az üzleti partnerek, valamint a pénzügyi intézmények és a felügyelő szervezetek által is és egyben azt is igazolja, hogy a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. a fafelhasználás területén megfelel a legmagasabb szintű társadalmi elvárásoknak és környezetvédelmi előírásoknak.

A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. Program for the Endorsement of Forest Certification schemes (PEFC®) [http://www.pefc.org/] vagy Forest Stewardship Council (FSC®) [http://www.fsc.org/about-fsc.html] szabványok szerint tanúsított HDF/MDF termékeket kínál. Ezen termékek előállítása során jól kezelt erdőkből származó ellenőrzött fát használ fel a vállalat fabeszerzési politikájával összhangban, amely biztosítja a megújuló és fenntartható fejlődést.


Dokumentáció letöltése


 
 
Cégünkről

KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
Termékek

Natúr HDF/MDF
Lakkozott HDF
Expressz program
Csomagolási egységek
ÁSZF
Szolgáltatások
Minőség

Irányelvek
Dokumentáció
IKEA dokumentumok (SD, TR)
Hírek, újdonságok

Újdonságok és fejlesztések
Új Széchenyi Terv
Karrier

Munka a Kronospan-Mofa-nál
HR világszerte
Állások
Elérhetőségek

Cím
Megközelíthetőség
Kapcsolatfelvétel
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum Copyright © 2011. Kronospan-MOFA Hungary Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu