Kronospan Mofa
magyar | english | deutsch | italiano
Cégünkről
Termékek
Képgaléria
Minőség
Hírek, újdonságok
Letöltési központ
Karrier
Elérhetőségek
KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
CARB
FSC®
PEFC®
Éves energetikai szakreferensi riport – 2018.

FSC®

2009. novemberében a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. a bonni székhelyű „Forest Stewardship Council” (FSC®) nevű nemzetközi szervezettől felhatalmazást kapott az FSC® tanúsítvány alkalmazására az általa gyártott termékeknél. A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. vevőinek ez a tanúsítvány igazolja, hogy minden – a termékek gyártásánál felhasznált – nyers faanyag FSC® előírások által ellenőrzöttnek minősül.

Az FSC® (a PEFC-hez hasonlóan) szabványokat fejlesztett ki a faalapú termékek gyártásának teljes folyamatára, hogy biztosítsa az állománymegújító erdőgazdálkodást az igazolt és felelősséggel végzett fafelhasználás révén egészen a végső felhasználóhoz való szállításig. A fabeszerzés valamennyi szakaszát, valamint a gyártási folyamatot egy független szervezet ellenőrzi, amely felügyeli a vállalatnál e területen érvényes belső eljárási rendet is.

A faipari termékeknél az FSC® tanúsítvány igazolja a felelősséggel végzett fafelhasználást. Ez a tanúsítvány világszerte elismert a vevők, az üzleti partnerek, valamint a pénzügyi intézmények és a felügyelő szervezetek által is és egyben azt is igazolja, hogy a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. a fafelhasználás területén megfelel a legmagasabb szintű társadalmi elvárásoknak és környezetvédelmi előírásoknak.
 

KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. License Code: FSC-C031325, Certification No.: SGS-COC-007004; SGS-CW-007004

Dokumentáció letöltése


 
 
Cégünkről

KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
Termékek

Natúr HDF/MDF
Lakkozott HDF
Expressz program
Csomagolási egységek
ÁSZF
Szolgáltatások
Minőség

Irányelvek
Dokumentáció
IKEA dokumentumok (SD, TR)
Hírek, újdonságok

Újdonságok és fejlesztések
Új Széchenyi Terv
Karrier

Munka a Kronospan-Mofa-nál
HR világszerte
Állások
Elérhetőségek

Cím
Megközelíthetőség
Kapcsolatfelvétel
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum Copyright © 2011. Kronospan-MOFA Hungary Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu