Kronospan Mofa
magyar | english | deutsch | italiano
Cégünkről
Termékek
Képgaléria
Minőség
Hírek, újdonságok
Letöltési központ
Karrier
Elérhetőségek
KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
CARB
FSC®
PEFC®
Éves energetikai szakreferensi riport – 2018.

CARB

A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. 2009. februárjában CARB tanúsítványt kapott a natúr HDF/MDF termékeire. A California Air Resources Board (CARB) képviseli a világ egyik legszigorúbb környezetvédelmi zöldhatóságát a levegő minőségével és a légszennyezés korlátozásával kapcsolatban. Az ügynökség hatásköre kiterjed az autóipartól a legkülönbözőbb fogyasztási cikkek előállításáig. Mindkét kategóriában értékeli a gyártókat és szigorú szankciókat alkalmaz azon cégek ellen, akik nem teljesítik a CARB előírásait, ezzel teremtve példát a környezetbarát előállításra. A CARB tanúsítvány megszerzése világszerte minden gyártó számára a környezettudatos termelés legmagasabb fokú elismerését jelenti.

  • A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. következetesen és folyamatosan dolgozik azon, hogy fejlessze a gyártási folyamatait, beleértve a nyersanyag beszerzést és a károsanyag-kibocsátás csökkentését. A natúr HDF/MDF gyártásért elnyert CARB tanúsítvány igazolja, hogy a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. korszerűsítési beruházásai és a Mohácson megszerzett több mint hatvan éves farostlemez laptermék előállítási tapasztalata valamint know-how alkalmazása megtérült. A gyakorlatban a CARB által támasztott feltételek teljesítésével a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. képes E-LE minőségű HDF/MDF gyártására.
  • A KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. rendelkezik egy németországi akkreditált faipari kutatóintézet (EPH) által kiállított tanúsítvánnyal, mely szerint a termékei alacsony formaldehid-emisszióval bírók, és így a piacon a legjobb megítélés alá esnek: E-LE; CARB Phase 2, teljesítve egyúttal a faalapú anyagok és termékek formaldehid követelményeiről szóló IOS-MAT 0003 szabvány elvárásait is.

Ezek további pozitív eredmények elérésére ösztönöznek minket. Ez alapján a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. tovább folytatja a tiszta és hatékony gyártás új módjainak fejlesztését, valamint továbbra is igyekszik partnereit olyan termékekkel és szolgáltatásokkal ellátni, amelyek minden tekintetben versenyképesek.

Dokumentáció letöltése


 
 
Cégünkről

KRONOSPAN cégcsoport
Cégtörténet
Környezettudatos működés
Termékek

Natúr HDF/MDF
Lakkozott HDF
Expressz program
Csomagolási egységek
ÁSZF
Szolgáltatások
Minőség

Irányelvek
Dokumentáció
IKEA dokumentumok (SD, TR)
Hírek, újdonságok

Újdonságok és fejlesztések
Új Széchenyi Terv
Karrier

Munka a Kronospan-Mofa-nál
HR világszerte
Állások
Elérhetőségek

Cím
Megközelíthetőség
Kapcsolatfelvétel
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Impresszum Copyright © 2011. Kronospan-MOFA Hungary Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu